NAVIGATION

Thursday, October 28, 2010

MY WORKS



   I am a technician with a title of Customer Support Engineer to make it sound cool. I have been 5 years in this field occur me a title Senior or Senor (ahaks). My works is to maintain my clients or customers online. Which mean if anything happen to their system, the person they should called is me. Mostly hardware problem will come to be. Software problem can be fixed by remote. 

   What interesting in my works is, I travels.  
 AERIAL VIEW .. TWIN OTTER ..

  I always feel dizzy and uneasy in Twin-Otter flight but they fly low and you can capture lot of aerial view. I always feel sick even on 15 minutes flight. The sound, the air, the turbulence, it is just imbalance.

   There goes by land. Long Lama and Belaga is such deep in the jungle. See the rainforest left. For sure half of the forest has been copped out for mining, logging, oilpalm, there some left to view.
It always a thrill doing this job and thats cool for me. And what cooler? Get paid by doing it. Before this, I like to enjoy tracking, adventure in jungle, searching the waterfall, etc and now my works can be find in the jungle. My region to cover range between Tatau, Bintulu to Merapok, Lawas. 
 BY LAND .. BELAGA THRILL ROAD

Always lot of things all the way through. I enjoy the thrills and travels. It motivate me day by day  and not to bore for the work given. 
END

========================================================================


Kerja Aku

Aku ialah seorang teknisyen IT tapi position aku diberik nama Customer Support Engineer sak rupa bunyi nya kacak. 5 taun ku lam bidang tok lam kompeni yang sama sejak tahun 2005. knek tok aku dpt title senor la konon nya. hehe..Kerja ku simple jak, memastikan kastemer ku sentiasa online. Makudnya kalau ada apa terjadi ngan line network kastemer ku, org yg bole ngator nya aku la. hehe tp gney cara mok ngator nya boleh jadi juak mencabar la. sik nya sesenang mcm nyebut nya hehe.. tp just nice la kata org.
   Apa yang best ya ngan keja aku ialah : travelling. Mcm2 tempat aku pegi untuk pegi rah kastemer ku. tempat yang aku sik imejin mok pegi sebelum ku masuk kompeni tok. separuh juak negeri serawak tok aku pegi, dari tatau smpey la ke lawas nun dasan aku cover. kadang2 kalau cdak merlu backup, aku bleh pegi sibu n kuching. ada masa makey belon. twin otter pun ku nait. Pegi lawas, marudi memang makey twin otter la. Penin juak palak nait belon ya. bau nya, panas nya tang pelik jak. Bertaun dah aku nait belon ya, tp masih juak rasa sakit.

   Mun makey darat, masuk utan makey 4x4 transport pun ada. Tempat mcm Belaga, Marudi, Long Lama ya nang best la mun mok nangga utan dara. hehehe walaupun separuh dari utan ya udah jadi mcm2 la, mcm lombong, kuari la, ladang kelapa sawit la.. tp bole juak enjoy nangga utan, cium bau pokok2, kayu2.. ya la best nya keja tok. Dolok aku ska pegi hiking la, pegi treking la, cari waterfall, cari sungei, mok mandik2.. ya la knek tok keja aku nangga nak ku suka juak. seakan ketenangan jiwa juak la nangga utan hahahah

No comments:

Post a Comment