NAVIGATION

Friday, January 28, 2011

TRAVEL DI HARI JEMAT

Esok ku ditakdirkan travel ke Limbang. Hari Jumaat mun mok travel tok, rasa sik best. dah la mok travel ke Limbang. Macam2 jak concern yang akan timbul. Macam2 jak rasa sik best timbul. Bukan nya mok merepak atau merungut, tp ya la hakikat nya. Hari Jumaat tok mun bagi muslim, hari suci, sembahyang Jumaat hari Jumaat bah. ya sigek hal la. Mun gi travel jauh2 ya, lak payah la mok semayang.
Mun ke Limbang k darat time ari jemat juak, jem. Hmm bukan la jem tp queue panjang. Dengan org local mok keluar pegi bercuti weekend nya, dgn org Bruney mok keluar pun tujuan weekend nya, mcm2 hal juak la. Dah ya sigek yang sik best nya, andai la mun sangkut, mun kerja sik siap and terpaksa stay, kan makan weekend. Parah. hehehehe tp ya la hakikat nya kerja mcm tok. apa leh buat.
Bukan nya mok merepak atau merungut, anyway aku travel pun dibayar bah. Just ya la tek, obstacle nya ya yg sik berapa mok rajin ya. Mun nyuruh pegi weekdays, uish, anytime bah. Sik jadi hal pun. But, Life isnt Best without obstacle. Bye

No comments:

Post a Comment